Waarom hebt u een boekhouder nodig?

Accountant Amsterdam

 

Waarom iemand een accountant nodig heeft. Deze vraag kan op drie eenvoudige manieren worden beantwoord: wordt een kostenbesparende, vakkundige professional, of verlaagt de belastingen.

Belastingbesparing: Een boekhouder bespaart u geld: als een boekhouder taken zijn meestal goedkoper, omdat van hun ervaring in het veld weten ze waar hoeken te snijden waar je niet, en waar er mazen in de wet. U bespaart op uw belastingen wanneer u uw boekhouding uitbesteedt, wat uw controleverplichting verlaagt, wat uw controlerisico betekent, wat betekent dat u minder vals speelt met uw belastingen, wat betekent dat u voor minder in zaken bent, wat minder is dan een andere “dienaar van de man” bij uw belastingvoorbereider.

De gemiddelde beroepsbeoefenaar rekent $95-$130/uur op contractbasis. In 2004, het laatste jaar waarvoor volledige statistieken beschikbaar waren, bedroegen de contracten $ 1,02-$ 1,25/uur; professionals onderhandelden over het algemeen $ 1,02-$ 1,25/uur. Zoals u ziet, neem contact op met uw interne in aanmerking komende boekhoudkundige professional om te zien wat zij kunnen bieden.

Kennis: Het is niet de boekhoudkundige verfijning die iemand een accountant maakt. Het is de kennis. Als boekhouder doe je een algemene, gespecialiseerde kennis op van een gespecialiseerd gebied.

Enkele van deze gebieden zijn: externe financiële boekhouding, interne controle, uitgavenboekhouding, inventarisbeheer, off- Garnishment van uw cheque, andirtANGEmbolization batch Compliancesubsidiary me.

KostenbesparingenDe meeste van deze boekhoudkundige taken kunt u zelf uitvoeren als u dat leuk vindt (van uw boekhoudprogramma). Veel mensen besteden hun boekhoudkundige taken liever uit, en kibbelen dan over wat er aan hun maandelijkse factuur of afschrift moet worden toegevoegd. Hoewel de meeste van deze taken bedoeld zijn om door iemand anders te worden uitgevoerd, zijn sommige dat in ieder geval niet. De mentaliteit van de meeste bedrijven en particulieren is dat zelf doen lastig is, terwijl de mentaliteit van een professional is: “Wie doet het beter”.

Een professional zal alleen taken uitvoeren die binnen zijn bevoegdheid vallen. Of het nu gaat om het opstellen van een financieel verslag, juridisch papierwerk, het beantwoorden van een vraag, het invullen van een re Boom, hulp bij de boekhouding of de accountantscontrole, of het in dienst nemen van personeel, bij een professionele accountant bent u aan het juiste adres.

Bovendien zijn zij zeer goed opgeleid in de belastingwetgeving, met betrekking tot uw klanten, alsook in de belastingwetten, voorschriften, praktijkregels, enz. Hun opleiding en ervaring hebben hen voorbereid om de moeilijkste rekeningen en zakelijke transacties te behandelen.

Fiscale planning en voorbereiding (belastingplanning) is een zeer breed onderwerp en kan onmogelijk in dit korte artikel worden behandeld. Als u vragen stelt en advies vraagt over uw belastingzaken, zal iemand die de opleiding tot accountant heeft gevolgd en de deskundigheid heeft verworven, u het beste advies kunnen geven.

 

LEES MEER : 

Administratiekantoor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.