Hoe herken je een schoon dak?

Dak reiniging Den haag

Wees voorbereid om een schoon dak op te sporen wanneer een dakpan een mos probleem heeft ontwikkeld. Het is een wetenschappelijk feit dat mos snel zijn voedingscapaciteit verliest wanneer water wordt opgesloten in de taaie strengen mos. Een schoon dak ligt meestal voor de hand bij een pannendak van welke leeftijd dan ook. Zelfs als er geen tekenen van schade zijn, kan een slimme en zorgvuldige inspecteur een probleem opmerken voordat het groter wordt.

Kijk eens naar uw dakpan om te zien of er wat mos aan het oppervlak vastzit als uw dakpan van asfalt shingles is. Neem de tijd om te kijken of er mos vastzit en maak de hoek schoon die aan de zijkanten of aan de bovenkant van het dak kan bloeden. Er is een kans dat het oneffen oppervlak veroorzaakt door het dak ook een bron kan zijn van de ongelijkmatige groei van mos.

Natuurlijk kan een restauratie van een dak duur zijn, maar de financiële kosten kunnen lager uitvallen wanneer u ze vergelijkt met het verzekeren van toekomstige schadekosten. Beschouw mos als een waardige investering.

Hoewel het niet moeilijk is om mos van het dak te verwijderen, kost het wel veel tijd en moeite. Om te beginnen heeft u een aantal chemicaliën nodig die het mos losmaken. Naast de chemicaliën heeft u hulpmiddelen nodig zoals een nylon borstel, een tandenborstel, een zeep of een oplossing, zelfgemaakt chloor, natriumcarbonaat, boraat, trinatriumzout in de juiste verhouding, en chloorbleekmiddel. U kunt ook een professioneel restauratiebedrijf inhuren.

Voordat u een professionele restauratie bedrijf, overweeg dan de kwaliteit die u zoekt. Je zou willen ervaren en goed opgeleide professionals om u te helpen een hoge kwaliteit normale dak reiniging in vergelijking met doe het zelf. Sommige restauratie bedrijven hadden eerder ervaring opgedaan met dak reiniging en snelle service. Krijg het bedrijf de moeite waard de investering.

Probeer u te concentreren op het verwijderen van hardnekkige materialen zoals takjes, schors, dennennaalden of scamaresten voordat u het chloorbleekmiddel gebruikt. Twee keer het gebied wordt aanbevolen om te houden van bleekmiddel. Dan moet je 10 uur geven om het bleekmiddel te laten zitten voor een paar minuten en eerst te spoelen het het hele dak. Dit zal dak algen en mos los te maken. Je moet deze stap te herhalen ten minste 4-5 keer. U kunt een hogedrukreiniger gebruiken om een schoon dak te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.