Boottocht Zeeland

Zeegezicht, Sail Boat, Het Zeilen, Oceaan, Zee, Water

Als je de drang hebt om dicht bij de natuur te zijn en even weg te zijn van de stad, dan is het pittoreske dorpje Zeeland de plek voor jou. Het dorp ligt in het hart van de Witte Bergen en biedt een Boottocht aan degenen die het geluk hebben het te bezoeken.

Zeeland is de thuisbasis van een aantal wijnmakerijen en wordt beschouwd als de thuisbasis van de Amerikaanse wijnstokken. Er zijn hier enkele wijnmakerijen van wereldklasse die u de Four Hills Grapevine Wines noemt, persoonlijk denk ik dat dit gebied van Zeeland de hemel voor u is. Hun check Winery is de meest populaire wijnmakerij in dit gebied en heeft veel intage-flessen die je voor ongeveer $ 8 kunt krijgen. Hoe ik ook probeer, het lukt me nooit om een ​​fles wijn te krijgen, maar de service in de winkel is erg vriendelijk en behulpzaam. Als je van een Amerikaanse wijnmakerij houdt, moet je meteen worden uitgenodigd om wat van hun mousserende wijn te proeven.

Een ander populair gebied is de wijnmakerij Valley Inn. De Valley Inn is de oudste en ook de modernste. U kunt de wijnmakerij nog steeds bezoeken terwijl u een kamer heeft in het hotel in de Valley Inn. Ze hebben ook rondleidingen door het gebied en een restaurant in het hotel. Het restaurant is zeer betaalbaar met prijzen vanaf slechts $ 12. Het hotel heeft ook een restaurant, eetkamer en meer. De prijzen zijn zeer betaalbaar met een kamer te huur variërend van $ 8 tot $ 16 per nacht.

OSTKELL Pasadena, Californië, de stad Prescott, Arizona, de stad Springfield, Massachusetts, hoewel niet naar vernoemd, is de thuisbasis van Redding Californië. Theens heeft ook veel te bieden zoals musea, bossen en meren. Kom erachter dat Redding California vol staat met de beste wijnen van Amerika in zijn vele wijnmakerijen. Een reis naar het gebied omvat een rondleiding door de heuvels van Calistoga of Prescoten en een bezoek aan Zane's in Autumn Hills. Een must see is het Calistoga Hill-station van de Green Mountain Railroad. Slechts vijfentwintig mijl afstand is de historische zinkmijn "National Sevice Works". Tot de huidige buren van de stad behoren de Spring Street Market en alle mijnen van Fall Creek.

Mijn wijnmakerij, Highland Park in Canton, Massachusetts, net ten westen van Boston, heeft net een rit van 17 km achter de rug met tunnels en watervallen. De favoriete plek ter wereld! Decennia oude bomen hebben het hele park doorkruist. Ik ben een voorliefde voor de pers, dus ik stop hier regelmatig. Dit zijn mooie stads- en buurtrestaurants, een zeldzame vondst te midden van hoge flatgebouwen. Een aangename plek om te wandelen.

Atther R. Barnstable in Shrewsbury, Massachusetts is de thuisbasis van bevroren vis. We reden een paar kilometer buiten de stad naar High Falls Tavern en hadden een geweldig avontuur. Het pure bevroren panorama met de geladen stoommachine in werking en elk beschikbaar passerend jacht op slechts enkele centimeters van de toppen van de bevroren waterval is een onweerstaanbare verleiding. We keken een minuut of minder hoe de boot langzaam over de rand het razende water in ging en toen met hoge snelheid werd overgestoken om aan de andere kant te zijn. Een ander nabijgelegen nautisch museum was wat onze aandacht had getrokken.

Passend genoeg kruisten onze paden elkaar toen we de zuidelijke top van de try-out naderden. Ik weet zeker dat sommigen van jullie zich afvragen waar we het in hemelsnaam over hadden. Nou, laat me je vertellen dat we op de weg naar boven iemand tegenkwamen die de auto bestuurde. Hij zat in de auto naar Theenges te kijken en wachtte op onze komst. We zijn eindelijk aangekomen. We liepen rond de bocht van de weg waar de weg kruiste met de parkeerplaats. Genoeg daarover gezegd.

We parkeerden op het hoofdterrein, waar je rond moest rijden om het te vinden. (Als je bij de trailhead parkeerde, waar alleen smalle zijwegen en bevroren meren zijn, zou je geen parkeerplaats vinden. Noch de parkeerplaats, noch de wegen.) We liepen toen de weg op naar het bezoekerscentrum.

Het volgende interessante element is dat het bezoekerscentrum echt een combinatie van winkel en hotel is. Het heeft enkele van de meest onflatteuze foto's die je ooit zult zien. Het lijdt onder hetzelfde lot als elke andere toeristische attractie in deze stad: het moet dringend gerepareerd worden. Niet veel te zien op het gebied van liften of etiquette.

Het probleem is dat dit resort oud is en al sinds het begin van de 20e eeuw bestaat en geen door de overheid betaald personeel heeft. Deze staf bestaat uit een redelijk groot aantal vrijwilligers. Als de overheid het over zou nemen, zou het geen bezoekerscentrum meer zijn, maar een museum.

De toekomst ziet er echter rooskleuriger uit. Over drie jaar zullen de lokale mensen genoeg geld hebben om voor de plek te zorgen zoals ze doen voor de bunsenbergs. Dat heeft moeite om het vol te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.